Chord Biyen Aku Jek Betah Sue Sue Wegah

Posted on
Download Chord biyen aku jek betah sue sue wegah Mp3 Gratis yang berjumlah sekitar 20 lagu yang siap untuk di putar. Untuk memulai mendownload musik, kamu perlu klik tombol [Download]. Kami rekomendasikan anda untuk memiliki Chord KARTONYONO MEDOT JANJI - Denny Caknan Mudah Untuk Pemula.mp3 dengan kualitas 320 kbps.
Lyrics:

Kok kebangeten men
Sambat blas ra ono perhatian
Jelas kubutuh atimu, kubutuh awakmu
Kok kebangeten men

Loro ati iki
Tak mbarno karo tak nggo latihan

Sok nek wis oleh gantimu, wis ra kajok aku
Mergo wis tau, wis tau jeru

Mbiyen aku jek betah, suwe-suwe wegah
Nuruti kekarepanmu sansoyo bubrah
Mbiyen wis tak wanti-wanti, ojo ngasi lali
Tapi kenyataannya pergi

Kartonyono ning Ngawi medot janjimu
Ambruk cagakku nuruti angan-anganmu
Sak kabehane wis tak turuti tapi malah mblenjani
Budalo malah tak duduhi dalane
Metu kono, belok kiri, lurus wae
Ra sah nyawang sepionmu sing marai ati tambah mbebani
#chordkartonyonomedodjanji #kartonyonomedotjanjichord #kuncigitarkartonyonomedotjanji